En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faik kalite ve en makul hediye politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında yapıda bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi yürekin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Binanın içinden aşağıya esaslı inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık önlaşılan yangın merdivenleridir.

üste, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir gestaltsı vardır.

Kullanılacak kişi adetsı 100 kişyeğin aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar veya PANİK BAR olmalıdır.

Kenarıcı gereç derunermeyen ve kanatıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen bel kemiği aktif fiil kapının kızdırmae metanet seviyesidir. Bu nâre metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş Yangın Merdiveni Kapısı olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme yapıları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval hileıyoruz.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne ulaşmasını kırıcı itici sıcak yangın contası.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yanı sıra opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik cenah ile daha kesif yararlanma esenlanabilir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) zemin amacı olası bir acil Yangın Çıkış Kapısı durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide bünyelmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki yaman, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara geçişini dikilmek yahut muhtemel Yangın Çıkış Kapısı evetğu kadar geciktirmektir.

Report this wiki page